NM Terrengløp 11. oktober 2020

Velkommen til NM terrengløp i Skien 11. oktober 2020.

Herkules Friidrett, sammen med Gjerpen Friidrett og Urædd Friidrett arrangerer NM Terrengløp lang løype. Med på laget er Telemark Friidrettskrets og Skien Fritidspark. Arrangementet vil gå søndag 11.oktober.

Planleggingen pågår for fullt. Løypen er satt, en 2 km rundløype fra Herkulesbanen via Skien Fritidspark og tilbake, og denne skal løpes 2, 3 eller 5 ganger.

Vi har fått inn Gjert Ingebrigtsen for et foredrag kvelden før i Fritidsparken. Så for vi håpe han tar med seg et eller flere av barna sine, og at toppene i norsk friidrett får tøff matching fra våre ski-ess og o-løpere. Samtidig vil vi oppfordre yngre og eldre løpere i Telemark til å stille opp og kjempe om medaljer og plasseringer i aldersklassene.

På grunn av corona er det kun plass for 200 deltakere, så vi oppfordrer alle som vil delta å melde seg på så fort som mulig.

Mer informasjon finner dere på https://nmterreng.no/